High quality limited edition art prints ❤️

Unieke kunst voor aan jouw muur

En extra inkomsten voor impactgedreven voedselondernemers

Cart 0 0.00

Art Prints seizoensgroenten A5

Deze set prints werd ontwikkeld voor verkoop in de boerderijwinkel van biologische boerderij de Horsterhof. De groenten die ze daar verbouwen zijn zo mooi, dat zijn al kunstwerkjes op zich! Arnhemse fotografe Masha Bakker legde ze vast op de gevoelige plaat. Vervolgens zijn ze gedrukt op 300 grams BioPuur papier. Wordt geleverd in sets van 5. Dus je krijgt alle soorten en één set. Mooi om als bijzondere ansichtkaart naar iemand op te sturen, maar ook prachtig om in te lijsten en aan de muur te hangen.

De kaartensets zijn te koop in de boerderijwinkel van de Horsterhof en te bestellen via deze pagina. We versturen ze in een stevige envelop per post naar je toe. 

Kaarten de Horsterhof Radiccio
Horsterhof Print tomaten
Kaart de Horsterhof Flaming Courgette
Kaart de Horsterhof Kiwano

OVER De horsterhof

De Horsterhof is een biologische boerderij in de buurt van Arnhem. Het doel van de boerderij is mensen weer verbinden met de natuur. Hier wordt een grote variëteit aan lokale en seizoensgebonden groenten geteeld. 100% biologisch en regeneratief.  Er is een boerderijwinkel en boeren Matthias en Eline maken ook wekelijkse groentepakketten van al het moois dat het land te bieden heeft. 

Een prachtige plek, waar écht eten centraal staat en de ruimte krijgt om te groeien. Die pracht hebben we gevangen op beeld en bovendien zorgen deze prints voor een extra inkomstenstroom voor de boeren. 

 

Matthias en Eline boerderij de Horsterhof
Masha Bakker

Over Masha Bakker

Wanneer talent haar passie heeft gevonden, dan zijn mensen in hun element. Arnhemse fotografe Masha Bakker heeft haar passie gevonden in het fotograferen van food, lifestyle, interior, product, fashion en portretten. Masha komt graag bij bedrijven als de Horsterhof, waar ondernemers zich met hart en ziel inzetten voor een product dat de wereld een beetje beter maakt. De groenten van de Horsterhof weerspiegelen het verhaal van de ondernemers. De zorg, liefde en aandacht die erin gaat. Masha weet dat te vangen en te vertalen naar beeld. Een mooie samenwerking die uitgaat van een win-win situatie. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.